Αντίστροφη Mηχανολογία

Θα σαρώσουμε τα πάντα, χωρίς περιορισμούς στο μέγεθος ή την πολυπλοκότητα.

reverse1Η ύπαρξη της Expertcam στην αγορά της αντίστροφης μηχανολογίας παρέχει υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε 3D σάρωση. Οι συμβουλές μας στην επίλυση προβλημάτων βοηθάει την υλοποίηση των στόχων σας ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η πολύχρονη εμπειρία μας σε συνδυασμό με τις κορυφαίες τεχνικές μέτρησης που παρέχει το ATOS, καθιστούν πιθανή τη σάρωση οποιαδήποτε τύπου γεωμετρία από το μικρότερο αντικείμενο έως μεγάλες συναρμογές. Είτε πρόκειται για απλή επιφάνεια ή ένα πλήρως παραμετρικό μοντέλο έχουμε τη λύση που είναι κατάλληλη για εσάς.

Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο ή ακόμη και αδύνατο για 3D σαρωτές λέιζερ να αναπαράγουν ένα μοντέλο που γυαλίζει – κυριολεκτικά! Αυτό δεν είναι πρόβλημα για το ATOS. Αν και αυτά τα δεδομένα σάρωσης μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε ένα μοντέλο που να αντιπροσωπεύει την αρχική γεωμετρία εμείς με την εμπειρία μας μπορούμε διακρίνουμε και να διορθώσουμε ατέλειες που τυχόν έχει το μοντέλο ώστε να ταιριάζει ακριβώς με την αρχική του γεωμετρία βάσει των απαιτήσεων του πελάτη.

reverse2Η τεχνική μας ομάδα ασχολείται σε καθημερινή βάση με διάφορα σχέδια από διάφορους τομείς. Ένα παράδειγμα είναι οι ναυτιλιακές εταιρείες όπου έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε ακριβή αποτελέσματα υψηλής ποιότητας με μεγάλη λεπτομέρεια σαρώνοντας ύφαλα και προπέλες πλοίων. Ένα απαιτητικό έργο ήταν η σάρωση πτερυγίων τουρμπίνας όπου οι γνώσεις και οι δεξιότητες μας δοκιμάστηκαν με απόλυτη επιτυχία εργαζόμενοι κάτω από δύσκολες και ακραίες καιρικές συνθήκες προκειμένου να παραχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Ο τομέας της μηχανολογίας είναι ένα άλλο πεδίο της εργασίας μας. Διαφόρων ειδών μηχανικά προϊόντα έχουν σαρωθεί. Η αναπαραγωγή υψηλής λεπτομέρειας μοντέλων για τις βιομηχανίες συσκευασίας είναι ένα άλλο παράδειγμα δημιουργώντας πλαστικά σχήματα μπουκαλιών με μεγάλη ευκολία χωρίς να έχει σημασία η περιπλοκότητα του σχήματος τους.

reverse3Ο πολιτιστικός τομέας είναι επίσης ένας πολύ σημαντικός τομέας για την εταιρεία μας. Η τεχνική μας ομάδα έχει σαρώσει με επιτυχία διάφορα μνημεία, αγάλματα μουσείων, ολόσωμες πανοπλίες, όπλα, κράνη ακόμη και κέρματα. Επιπλέον έχουμε συνεργαστεί πολύ στενά με τη βιομηχανία μαρμάρου όπου έχουν παραχθεί με εξαιρετική επιτυχία πολυσύνθετα γεωμετρικά προϊόντα.

Νέα

whydesign

NX CONTINUOUS RELEASE

siemensveromoldexgomgravoenvision