Τεχνική Υποστήριξη

H Expertcam παρέχει απαράμιλλη υποστήριξη στους πελάτες της, με ειδικούς στην τεχνολογία της βιομηχανίας. Έχουμε μια παρουσία στην αγορά από το 1992 και αυτό μας κάνει την πιο έμπειρη εταιρεία στον τομέα της εφαρμοσμένης μεταποιητικής βιομηχανίας. Είμαστε σίγουροι ότι είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας, τόσο σε πρακτικό όσο και σε θεωρητικό επίπεδο. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει συμβουλευτικό ρόλο στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη των προϊόντων σας με κύριο γνώμονα την επιτυχία του βέλτιστου χρόνου παραγωγής (time-to-market).

Η εμπειρία μας στη διαδικασία κατασκευής περιλαμβάνει ειδικές συνθήκες κατεργασίας, στρατηγικές κοπής και τεχνικές προγραμματισμού. Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας για το πώς να βελτιστοποιήσουν τη χρήση των ακριβών CNC μηχανημάτων τους. Έχουμε επίσης πολλά χρόνια εμπειρίας στην δημιουργία post-processors για πολλούς διαφορετικούς τύπους κέντρων κατεργασιών και contollers.

Οι περισσότερες από τις ελληνικές εταιρείες με πολυαξονικά κέντρα τόρνου και φρέζας υψηλής ταχύτητας χρησιμοποιούν τα συστήματά μας και τις υπηρεσίες μας.

Η Expertcam παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη σε όλα τα προϊόντα της. Το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα σε συνδυασμό με τα είκοσι δύο χρόνια εμπειρίας στο χώρο του CAD / CAM παρέχει γρήγορες και ακριβείς λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη και αυτό το πετυχαίνουμε διότι είμαστε πάντα κοντά σας ώστε να βρεθεί η σωστή λύση για εσάς. Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα και την τεχνογνωσία να σας προσφέρει επαγγελματικές συμβουλές.

Η τεχνική υποστήριξη παρέχεται μέσω τηλεφώνου ή μέσω e-mail και ανταλλαγή αρχείων. Σε ειδικές περιπτώσεις με την πρόσβαση μέσω διαδικτύου στον υπολογιστή του πελάτη. Για πιο απαιτητικές καταστάσεις με επίσκεψη στο χώρο σας.

Οι μηχανικοί μας θα επισκεφθούν την εταιρεία σας και θα μελετήσουν τον τρόπο που εργάζεστε. Θα συναντήσουν τους ανθρώπους σας και θα συζητήσουν για το πώς θέλετε να εργαστείτε από τώρα και στο εξής. Η εμπειρία μας εγγυάται ότι η λύση που θα δοθεί είναι η βέλτιστη.

Οι τεχνικοί μας θα σας υποστηρίξουν καθημερινά σε διάφορα θέματα που αφορούν τη χρήση των προϊόντων μας και άλλα θέματα σχετικά με τη συμβατότητα υλικού και λογισμικού. Βοήθεια προσφέρεται στη λήψη και εγκατάσταση των νέων εκδόσεων, καθώς και τη βελτιστοποίηση των post-processors.

GTAC

Για όλα τα προϊόντα της η Siemens παρέχει στους πελάτες πρόσβαση σε λειτουργίες διαχείρισης των αδειών τους μέσω του Παγκόσμιου Τεχνικού Κέντρου της Siemens (GTAC). Για να γίνει αυτό θα πρέπει πολύ απλά ο πελάτης να δημιουργήσει το δικό του λογαριασμό Webkey χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στο αρχείο της άδειας χρήσης του για να αποκτήσει πρόσβαση σε όλα αυτά τα εργαλεία.

Νέα

whydesign

NX CONTINUOUS RELEASE

siemensveromoldexgomgravoenvision