Κατασκευή – Παραγωγή

Η Expertcam θα προγραμματίσει το CNC σας με τους καλύτερους και πιο βελτιωμένους post-processors. Ειδικότητα μας ο προγραμματισμός πολυαξονικών κέντρων κατεργασίας.

manu1Αν το σύστημα CAM που έχετε δεν παράγει αξιόπιστο G-κώδικα για το κέντρο κατεργασίας σας, τότε έχουμε τη λύση. Η Expertcam έχει καταξιωμένο όνομα στην αγορά για τις τεχνικές γνώσεις και τις ικανότητες της στον τομέα της μεταποίησης.

Παράγουμε βελτιστοποιημένο κώδικα για πολυαξονικά κέντρα κατεργασίας τόρνου και φρέζας τα οποία υποστηρίζουν τις πιο προηγμένες διαδικασίες κατασκευής. Η μεγάλη μας εμπειρία στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής αποδεικνύεται από τις ικανότητες και το ταλέντο μας στην επίλυση των πιο σύνθετων προβλημάτων.

Μπορούμε να προγραμματίσουμε σχεδόν οποιoδήποτε κέντρο κατεργασίας CNC στην αγορά, ανάπτυσοντας υψηλής ποιότητας και απόλυτα συντονισμένους "κατά παραγγελία" post-processors για να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή αξιοποίηση της επένδυσης σας. Ένας άρτια συντονισμένος post-processor θα ελαχιστοποιήσει το χρόνο και τα σφάλματα προγραμματισμού, επιτυγχάνοντας τη μέγιστη παραγωγικότητα σε λιγότερο χρόνο κατασκευής (time-to-manufacture).

manu2Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα επισκεφθούν το χώρο σας να εξετάσουν τo CNC κέντρο κατεργασίας σας όπου θα συζητήσουν και θα κατανοήσουν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Κατόπιν θα αναπτύξουν ένα post-processor βεβαιώνοντας τη σωστή λειτουργία του από την πρώτη στιγμή, ελαχιστοποιώντας ως εκ τούτου, τον κίνδυνο της δοκιμής και λάθους που μπορεί να αποβεί μοιραίο για το μηχάνημά σας προκαλώντας σοβαρές ζημιές!

Νέα

whydesign

NX CONTINUOUS RELEASE

siemensveromoldexgomgravoenvision