Μηχανολογικός Σχεδιασμός

Προσφέροντας ευέλικτες και εξατομικευμένες δεσμεύσεις, η Expertcam προσαρμόζει μια καινοτόμο στρατηγική σχεδιασμού για να ταιριάζει σε συγκεκριμένες ανάγκες και με επιτυχία φέρνει τα προϊόντα των πελατών στην αγορά.

mech1Χρησιμοποιώντας τα κορυφαία προϊόντα της Siemens NX και Solid Edge η Expertcam αναλαμβάνει έργα σχεδιασμού. Η εξειδικευμένη τεχνική ομάδα μας παράγει στερεά μοντέλα για σχεδόν οποιοδήποτε τύπο σχήματος.

H Expertcam παρέχει οικονομικές και αποδοτικές λύσεις ανάπτυξης προϊόντων σε μια μεγάλη ποικιλία πελατών από πολλές και διαφορετικές βιομηχανίες. Το ολοκληρωμένο πλαίσιο ανάπτυξης των προϊόντων μας και το τεράστιο δίκτυο των τεχνικών μας πόρων επιτρέπουν να χειριστούμε ένα ευρύ φάσμα μηχανολογικού σχεδιασμού προϊόντων και τεχνικών έργων. Ένα στερεό μοντέλο μπορεί να παραχθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, σύμφωνα με τις οδηγίες του πελάτη ή τον τρόπο εργασίας μας, μέσα από ένα μηχανολογικό σχέδιο ή ακόμη και να αναπαραχθεί ένα πραγματικό μοντέλο με τη λήψη μετρήσεων ακριβείας.

mech2Οι διάφορες σχεδιαστικές φάσεις περιλαμβάνουν τη μοντελοποίηση (modeling) με χρήση στερεών εργαλείων και επιφανειών, σχεδιασμό λαμαρίνας (sheet metal) για σωστά αναπτύγματα, συναρμογές (assemblies) με ανίχνευση σύγκρουσης για την εξασφάλιση της καλύτερη δυνατής εφαρμογής μεταξύ των εξαρτημάτων και την αποφυγή λαθών καθώς και τη δημιουργία μηχανολογικών σχεδίων (drafting) για την εξαγωγή dxf / dwg αρχείων, πίνακες αναπτυγμάτων (bend tables), λίστα υλικών (BOM) και εκρηκτικές όψεις (exploded views).

Συνδυάζουμε την τεχνική και τη δημιουργία για την επίλυση φυσικών προβλημάτων που προκύπτουν κατά το σχεδιασμό των προϊόντων από την ένταξη τους στην 3D μοντελοποίηση καθιστώντας τεχνολογίες για τη μετατροπή καινοτόμων ιδεών σε τελικά προϊόντα προς κατασκευή.

Νέα

whydesign

NX CONTINUOUS RELEASE

siemensveromoldexgomgravoenvision